Alex ter Weele stopt als bestuurslid KVC

Portefeuille Topsport is hiermee een tweede vacature binnen het bestuur van KVC, waar na het aftreden van Piet Verschure tevens de portefeuille Breedtesport vacant is

14 november 2019

De portefeuillehouder Topsport van KNBB Vereniging Carambole Alex ter Weele heeft per direct zijn werkzaamheden neergelegd. Reden hiervan is het verschil van inzicht in het te voeren beleid met betrekking tot topsport. Het betekent een tweede vacature binnen het bestuur van KVC, waar na het aftreden van Piet Verschure tevens de portefeuille Breedtesport vacant is.

Alex is op 4 juni 2016 als bestuurslid Carambole aangetreden en heeft naast de reguliere taken van zijn portefeuille een additionele bijdrage geleverd aan o.a. het opstarten en promoten van 5-pins, het verslaan van de geschiedenis van de biljartsport en het participeren in de organisatie van het EK Brandenburg. Hij heeft aangegeven zich voor 5-pins te willen blijven inzetten.

Het bestuur van KVC respecteert het besluit van Alex, maar vindt het jammer dat het op deze manier gelopen is.  Het bestuur waardeert en dankt hem voor zijn vele inspanningen van de laatste jaren, die van groot belang zijn geweest voor Carambole.

 

Bestuur KVC
Piet Verhaar, Benny Beek, Janneke Horneman, Piet Verschure

 

 

Tekst: Bestuur KVC
Archieffoto's ALV's: KNBB
Archieffoto 5-pins: Dirk Acx
Archieffoto Alex ter Weele: Paul Brekelmans

 

KVC Vacature
Volg ons online