Bestuurdersontmoeting regio Eindhoven

Sportontmoeting voor bestuursleden van sportverenigingen uit de gemeenten Best, Eindhoven, Geldrop-Mierlo, Nuenen, Son en Breugel, Veldhoven en Waalre

11 april 2019

Wil jij als bestuurslid van een sportvereniging in gesprek met andere bestuurders over onderwerpen die belangrijk zijn voor de toekomst van jouw club? Vind jij het interessant om te werken aan de ontwikkeling van jouw bestuur én jezelf als bestuurder? En wil je je laten inspireren door bestuurders uit andere takken van sport en uit andere gemeenten? Kom dan op 13 mei naar de regionale bestuurdersontmoeting in regio Eindhoven!

Vanaf 18.00 uur word je met een kop soep en een broodje ontvangen. Om 19.00 uur start het programma op een ludieke, maar ook confronterende wijze met een korte theatershow. Deze eyeopener dient tevens als aanleiding voor het vervolg van de avond. Om 19.30 uur starten de ronde tafelgesprekken. Hierbij sluit je aan bij een tafel naar keuze. Samen met andere bestuurders ga je in gesprek over herkenbare kansen en knelpunten voor de toekomst van je club. Vanaf 21.00 uur staat een hapje en drankje voor je klaar om de avond met elkaar door te spreken.

De thema’s van de ronde tafelgesprekken bepalen we gezamenlijk en sluiten aan bij jullie wensen en behoeften. Denk hierbij aan: open club/moderne vereniging, professioneel besturen, vrijwilligersbeleid, succesvol samenwerken, etc.

 

Inschrijven tot uiterlijk 6 mei!

 

Uitnodiging bestuurdersontmoeting regio Eindhoven (PDF)

 

Districten KNBB Vrijwilligers
Volg ons online