BV Moira 50 jaar

Een mooi jubileum voor een 50-jarige Nijmeegse club volop in ontwikkeling. Veel feestvreugde, en een aantal nieuwe (niet competitie spelende) KNBB clubleden!

09 januari 2023

 
Een club volop in ontwikkeling is 50 jaar geworden!
 
In de kerstvakantie hebben heeft BV Moira in Nijmegen het 50 jaar KNBB jubileum van de club Moira en het 50 jaar KNBB lidmaatschap van Gerard Samson gevierd.
 
Daarnaast werd ook het 'nieuwe', mooie biljartlokaal van Moira officieel geopend. Beide waren uitgesteld i.v.m. Covid-19. Als eerbetoon heeft de zaal de naam "Gerard Brans zaal" gekregen omdat Gerard Brans heel veel voor de club en deze lokatie heeft betekend.
 
Jos Bongers en Sven Nabuurs hebben nog een kleine biljartdemonstratie gegeven, en de aanwezigen hebben lekker gegeten.
 
Onderdeel van de feestvreugde was dat Moira een aantal niet-competitie spelende leden had die nog niet onder de vlag van de KNBB vielen. Maar gebruikmakend van de nieuwe term 'clublidmaatschap' zijn al deze leden voor slechts €5 per jaar lid geworden van de KNBB, een lidmaatschap waar cliub, KNBB én speler baat bij hebben. En die van waarde is vanuit solidariteit, t.b.v. de toekomst van het biljarten als geheel.
 
Het was een prachtige dag, waarbij ook KNBB-directeur Willem La Riviere aanwezig was om deze heuglijke dag te vieren.
 
BV Moira... op naar de volgende 50 jaar!
 
 
Heeft uw club ook een aantal leden die nog niet bij de KNBB zijn aangemeld, en wilt u hen aanmelden via het speciale clublidmaatschap van €5 per jaar? Stuur een mailk naar info@knbb.nl o.v.v. Clublidmaatschap.
 
 

 
 
 
Tekst & foto's: BV Moira
Bewerking: KNBB
Biljartzalen Jubileum KNBB
Volg ons online