Henk Vos Lid van Verdienste KNBB

Mooie bekroning voor bijdragen aan het biljarten in allerlei functies, zowel op districtsniveau en als Bondsraadslid Carambole. Henk heeft zijn functies in het district en gewest nu neergelegd

21 juni 2023

Hij is één van onze meest markante bestuurders: Henk Vos. Al jarenlang actief in allerlei functies, zowel op districtsniveau en als Bondsraadslid Carambole.

Op 6 juni werd Henk door het KNBB District Midden Brabant geëerd met de titel Erelid van het District. Tevens heeft Henk daarbij de Lid van Verdienste speld ontvangen.

Op de ALV van KNBB Vereniging Carambole (KVC) op zaterdag 17 juli vond de huldiging vanuit de KNBB plaats. Er waren mooie woorden voor het langjarige werk van Henk, en hij kreeg bloemen uit handen van aftredend KVC-voorzitter Piet de Jongh.

 


 

Onderstaand de lof zoals op 6 juni uitgesproken vanuit KNBB District Midden Brabant:

“Doordat jij op deze manier diverse functies hebt bekleed, is dit ook voordelig geweest voor ons als district. Immers kregen wij van jou al wat een soort van voor informatie, maar ook vroeg je diverse keren wat ik van bepaalde onderwerpen in de biljartsport vond en wat jij dan toch ook weer in bracht bij jouw diverse overleg besprekingen richting KNBB.”

“Mede door jouw inbreng heeft de KNBB besloten dat ik jou de Zilveren speld met Robijn mag op spelden.”

“Tevens mag ik jou namens de KNBB benoemen tot ‘’LID VAN VERDIENSTE‘’ van de KNBB en zo willen zij jou bedanken voor al die jaren van inzet en toewijding voor de KNBB. Wij wensen jou en je vrouw Marian en de overige familieleden hier aanwezig nog jaren van geluk samen in toch een relatieve goede gezondheid.”

 

 

Bij dezen nogmaals: Henk, heel veel dank voor je grote inzet voor het biljarten in Nederland!

 


 

Tekst: KNBB/KNBB District Midden Brabant
Foto’s Henk Vos op ALV KVC: Jan Rosmulder
Foto 6 juni: District Midden Brabant


 

Districten Eerbetoon
Volg ons online