Lage-instap biljart voor scholieren Zeewolde

Promoten biljartsport bij bovenbouw van de lagere scholen, o.l.v. Hans Broer, een groot succes

16 januari 2017

Als KNBB worden wij altijd erg blij van initiatieven die de biljartsport promoten onder kinderen, of van initiatieven waarbij gebruik wordt gemaakt van het ‘lage-instap-spel’ 5-Ball.

In omgeving Zeewolde is sprake van een combinatie van beide! Het promoten van de biljartsport bij de bovenbouw van de lagere scholen, o.l.v. Hans Broer, is daar een groot succes.

Inmiddels is begonnen met de clinics welke gebaseerd zijn op 5-ball en circa 1,5 uur duren. In totaal hebben heeft de organisatie aanmeldingen voor 10 clinics waarbij in totaal 138 kinderen betrokken zijn.

Na iedere clinic krijgen de deelnemende kinderen promotiemateriaal mee (flyer 5-ball, keu-pen en KNBB sticker). Vanwege het onverwacht grote aantal deelnemers was er zelfs een tekort aan dit promotiemateriaal.

De kinderen en leerkrachten die hebben deelgenomen zijn zeer enthousiast en Hans verwacht dan ook een flink aantal aanmeldingen voor het aansluitend georganiseerde School Biljart toernooi op 3 februari.

Tevens heeft de middelbare school OSG De Levant in Zeewolde zich gemeld met het verzoek om ook bij hen de biljartsport onder de aandacht te brengen.

 

Bent u enthousiast geraakt, en wil u misschien ook iets soortgelijks organiseren? Neem contact op met rslotboom@knbb.nl, en wij zullen jullie 5-Ball promotiemateriaal toesturen.

5-Ball Jeugd Laagdrempelig
Volg ons online