Ruud Hudepohl gaat met pensioen

Ruud is al 24 jaar in dienst van de KNBB als medewerker wedstrijdzaken. Hij coördineert en organiseert ieder seizoen de Simonis Biljartlakens Landsfinale en is het aanspreekpunt voor de nationale competities snooker, carambole en driebanden.

Per 1 augustus 2022 gaat Ruud met pensioen

14 juni 2022

 

Veel competitie spelende leden weten niet beter dan dat Ruud Hudepohl de medewerker is die hen met hun vraag helpt. Of het nu gaat om vragen over competitie indeling, reglementen, opleidingen, AVG, Landsfinale de vraag werd dan meestal door Ruud beantwoord.

Ruud is dan ook al 24 jaar (!) in dienst van de KNBB als medewerker wedstrijdzaken. Hij coördineert en organiseert ieder seizoen de Simonis Biljartlakens Landsfinale en is het aanspreekpunt voor de nationale competities snooker, carambole en driebanden.

Vlak voor het vijfentwintigjarig dienstverband gaat Ruud Hudepohl de KNBB verlaten. Niet omdat de activiteiten stoppen maar omdat hij per 1 augustus 2022 met pensioen gaat.

 


Ruud Hudepohl (r) wordt door Willem La Riviere (l) voor zijn inzet voor de Landsfinale bedankt. Foto Andre van Hattum.
 

Op deze plaats spreekt de KNBB graag haar enorme waardering uit voor de jarenlange inzet en loyaliteit voor de biljartsport. De KNBB wenst Ruud een prachtig en langdurig pensioen en hoopt Ruud zeker terug te zien aan de biljarttafel op de toernooien en competities van de KNBB.

Persoonlijke dankberichten van leden worden uiteraard op prijs gesteld. U kunt een kaartje sturen naar: KNBB, Archimedesbaan 7, 3439 ME Nieuwegein of per e-mail naar info@knbb.nl. De KNBB zorgt er voor dat deze bij Ruud terecht komen.

KNBB
Volg ons online