Hazelaar Arbiters Toernooi 2024

Locatie:
Sportfoyer de Hazelaar, T.M. Kortenhorstlaan 6, 5244 GD Rosmalen, tel. 073-5214742
Startdatum:
5 juli 2024 - 10:30
Einddatum:
7 juli 2024 - 18:00
Meer informatie:

Hazelaar Arbiterstoernooi 2024

Dit jaar ook weer het Hazelaar Arbiterstoernooi.

Helaas hebben we een paar kader spelers minder maar dat mag de pret niet drukken.

Alle andere disciplines libre, bandstoten, driebanden klein en driebanden groot zijn volledig ingevuld. Zie hier de (voorlopige) spelers- en arbiterslijst per 23 juni 2024.

Het is bijna alweer 5 juli de tijd vliegt immers zo weer een jaar voorbij. Ik ben zelfs al weer bezig met komende toernooi voor volgend jaar. Marco en Frank gaan stoppen en er heerst onzekerheid voor daarna.We hadden een band met hen maar dat is er niet meer straks dus moeten we verder kijken.

Ik denk een mooie gelegenheid te hebben gevonden ook al is het anders er staan genoeg biljarts. En belangrijk ook 2 grote tafels.

Om niet te ver vooruit te lopen hoop ik dat een ieder weer gaat genieten van een geweldig toernooi samen met collega’s onder elkaar. 5, 6 en 7 juli wordt het toernooi gehouden de vijfde beginnen we om 11 uur met biljarten en een ieder dient dan ook 10.30 aanwezig te zijn zodat we vooraf nog even kennis kunnen maken met oud gedienden maar wellicht ook met nieuwelingen aanwezig.

Beste arbiters en andere lezers en lezeressen geniet die dagen en mocht u op bezoek willen komen om mensen aan te moedigen van harte welkom.

Mocht er nog een kader spelende arbiter zijn die mee wil spelen geef u op desnoods via de KNBB met het verzoek aan ons door te geven of aan Dominique van Andel of via de Hazelaar te Rosmalen.

 

Wim Bosman organisatie
Dominique van Andel wedstrijdleiding

 

Archieffoto Hazelaar Arbiters Toernooi 2022 ©Henry Thijssen

Arbiters Gezelligheid Initiatieven
Volg ons online