Alle biljart-, pool- en snookerzalen in één overzicht

Campagnes moeten voor recreatieve biljarters instap verlagen voor spelen in café of poolzaal. En moeten competitiespelers motiveren (weer) lekker te gaan biljarten, poolen of snookeren

 

22 juni 2021

Het zal u vast niet zijn ontgaan, bijvoorbeeld met bovenstaande (op Facebook, 22.000 keer bekeken) video: als KNBB zijn we actief bezig om mensen te motiveren weer te gaan poolen, snookeren of biljarten. Ongeacht of dit recreatief/incidenteel is, of juist in competitieverband.

Dit is nu belangrijker dan ooit, omdat veel mensen door corona lange tijd in een ritme zijn geweest waarin biljarten géén onderdeel (meer) uitmaakte van hun vaste routine. Dus zal het voor sommigen best een drempel zijn (weer) te gaan spelen – en aan ons om met zijn allen die drempels te verlagen!

Naast de videocampagne gericht op laagdrempelig, gezellig spelen in de kroegen en poolhallen, start komende maandag ook een kleinere campagne gericht om biljarters, poolers en snookeraars te motiveren  (weer) te gaan deelnemen aan teamcompetities. Hiervoor worden momenteel de laatste voorbereidingen getroffen.

Wat wij als eerste hebben gedaan: ons overzicht van carambole-, driebanden-, pool- en snookerlokalen volledig opgefrist, met de meest recente informatie over alle lokaliteiten toegevoegd. Dit zodat iedereen die mogelijk (weer) wil spelen en een plek bij hem of haar in de buurt zoekt, deze ook direct kan vinden.

 

Alle zalen/cafés/hallen/lokalen etc. op een rij:
https://locaties.knbb.nl/ (Te filteren op locatie of op spelsoort: carambole, driebanden, pool of snooker)

 

Lokaliteiten zijn recentelijk op biljartlocaties bijgewerkt. Zouden lokalen nog ontbreken, gegevens missen, of zouden deze onjuist zijn, ontvangen wij gewenste aanpassingen graag via info@knbb.nl.

 

 

Biljartzalen/clubs/lokaliteiten Competitie Recreatief
Volg ons online