Bijna 1 jaar reserveren met 24Play

De KNBB heeft in juli 2020 in samenwerking met digitaal sportmarketingbureau Sportunity een gratis reserveringplatform voor horecagelegenheden en aangesloten (pool)biljartverenigingen en haar leden geïntroduceerd.

Inmiddels zijn we bijna één jaar verder en nemen wij je graag mee in wat leuke statistieken en het gebruik van 24Play het afgelopen jaar.

11 juni 2021

Vanaf 1 juni 2020 konden de horecagelegenheden gefaseerd de deuren openen en mochten verenigingen ook weer langzaam opstarten. Na de lancering in juli 2020 kon er gereserveerd worden middels de 24Play app. De eerste speellocaties sloten zich op dat moment al aan bij de 24Play app en zijn enthousiast gebruik gaan maken het reserveringssysteem. Destijds gaf Willem La Riviere (directeur KNBB) blij te zijn dat verenigingen en horecagelegenheden de deuren weer konden openen:

 

“Wij zijn blij dat er bij veel speellocaties weer ruimte ontstaat om even te kunnen ontspannen middels een potje (pool)biljart. Wij hopen met het 24Play reserveringssysteem extra ondersteuning te bieden om verantwoord en met plezier weer in beweging te komen en potjes te kunnen spelen. Met 24Play kunnen we speellocaties en spelers op een innovatieve manier weer samenbrengen.”

 

Inmiddels ruim 2.600 reserveringen

Sindsdien is er natuurlijk een hoop gebeurd en hebben de horecagelegenheden en verenigingen lang dicht moeten blijven. Inmiddels mogen we weer steeds meer en wordt er bij verschillende horecagelegenheden en verenigingen gebruik gemaakt van 24Play. Totaal zijn er nu 32 verenigingen of horecagelegenheden die gebruik maken van het gratis reserveringssysteem. Op deze speellocaties zijn 157 speelplekken beschikbaar voor een potje biljart, pool, darts of tafeltennis.

Het aantal gebruikers is in de afgelopen weken opgelopen tot 411 en zij zijn al volop aan het reserveren. Er zijn inmiddels namelijk ruim 2.600 reserveringen geplaatst bij de verenigingen en horecagelegenheden die actief bezig zijn met 24Play. Daarnaast is het natuurlijk leuk om te weten dat er in deze periode ook gewerkt is aan het reserveringssysteem van 24Play. Zo zijn er onder andere nieuwe instelmogelijkheden voor de verenigingen en horecagelegenheden toegevoegd. Het is nu bijvoorbeeld mogelijk om in te stellen hoeveel reserveringen één persoon mag maken bij een speellocatie en hoeveel reserveringen één persoon achter elkaar mag maken.

Verder is ook het reserveren via een webpagina geïntroduceerd. Op deze manier kunnen leden en/of gasten ook via een webpagina eenvoudig reserveren en is het nog toegankelijker geworden om via het 24Play reserveringssysteem te reserveren. We zijn nog lang niet uit ontwikkeld en hebben nog een aantal leuke dingen op de roadmap staan. Zo wordt het reserveringssysteem in de toekomst nog verder uitgebreid met een betaalfunctie, waarmee je speelplekken betaald kan verhuren.

 

Reserveer ook jouw speeltafel- of bord!

Heb jij door dit artikel ook weer zo’n zin gekregen om een potje te doen? Een reservering met de 24Play app is zo gedaan, zoals te zien in onderstaande video:

 

 

Wil je meer weten over 24Play? Neem een kijkje op www.24play.nl of download gratis de app in de App Store of Play Store en reserveer je eerste speelplek. Let’s Play!

 

Hoe kan ik mij aanmelden als locatie?

Beheer jij een horecagelegenheid of vereniging met speeltafels- en/of borden en wil je ook graag gebruik maken van het 24Play reserveringssysteem? Dat kan! Stuur ons even een mailtje naar info@24play.nl.

 

Tekst, animatie & banner: KNBB/24Play

Biljartzalen Initiatieven
Volg ons online