Drie nieuwe Bondsridders!

Harrie Rouschen en Nico Kraakman benoemd tot Bondsridder op ALV van KVC, Wim Schipper op NK voor Verstandelijk Gehandicapten

12 juni 2017

Er waren dit weekend liefst drie benoemingen tot Bondsridder! En in alle gevallen waren de geridderden trots of vereerd met de onderscheiding.

Harrie, Nico en Wim: van harte gefeliciteerd!

 

 

Op de Algemene Ledenvergadering van KVC, zaterdag 10 juni 2017 in Maarn, werden uit handen van KVC-voorzitter Jaap Labrujere twee Bondsridders benoemd: Harrie Rouschen vanwege zijn grote verdiensten voor het district Zuid-Limburg, en Nico Kraakman van district NWN. Laatsgenoemde was in een eerder stadium overigens ook al benoemd tot Lid in Oranje Nassau, en tot erelid van het district NWN.

 

 

Een dag later werd op het NK voor Verstandelijk Gehandicapten bij Biljartvereniging Horna in Hoorn wederom een Bondsridder benoemd: Wim Schipper. Wim nam afscheid als voorzitter van de commissie VG-Biljarten, en werd door KVC tot Bondsridder benoemd.

 

 

Wim heeft vele jaren de belangen van de VG-biljarters binnen de KNBB behartigd. Hij had wel wat verwacht tijdens het NK PK's, maar was geëmotioneerd door alle aandacht. Hij laat een zeer gemotiveerde commissie achter die het VG-biljarten blijvend zal stimuleren.

 

 

Tekst: Rolf Slotboom/Benny Beek

Foto's Wim Schipper ©José Luken

Foto's Nico Kraakman, Harrie Rouschen ©Rolf Slotboom

Huldiging KNBB KVC
Volg ons online