Een nieuwe Biljartinstructeur A!

Inschrijving sluit op 1 september

25 augustus 2018

Op 6 oktober begint op het Bondsbureau op Archimedesbaan 7 in Nieuwegein wederom een nieuwe opleiding Biljartinstructeur A.

Inschrijving hiervoor sluit op 1 september - dus je moet er snel bij zijn! Inschrijven kan via deze pagina.

 

 

Voor de cursisten staat een matchtafel klaar met laken Iwan Simonis 300 Prestige. Dit mede om de cursisten in staat te stellen onder optimale omstandigheden de leerstof tot zich te nemen.

 

 

De Biljartinstructeur A opleiding staat net als vorige keren onder leiding van Lion de Leeuw, sinds kort ook de trainingscoördinator van KVC.

Lion kijkt met zeer veel plezier uit naar de vorige Biljartinstructeur A: "Ik ben zeer content dat we destijds liefst acht mensen hadden in de opleiding. Acht lijkt misschien niet veel, maar dat is het wel. Immers, de minimumeisen om deel te mogen nemen zijn niet gering - denk alleen maar aan het minimum moyenne van 11 voor libre. Hierdoor vallen bij voorbaat al veel mogelijk geinteresseerden af. Plus, voor veel spelers die dit niveau wel hebben, kan het best lastig zijn zich open te willen stellen voor een 'opleiding'. Dat acht spelers dit toch hebben gedaan, vind ik heel leuk."

 

 

De eerste Biljartinstructeur A bijeenkomst is zaterdagmorgen 6 oktober, de eerste van een totaal van vijf bijeenkomsten. De zesde bijeenkomst is de examendag; deze vindt plaats op zaterdag 24 november.

 

Informatie over Biljartinstructeur A (via KNBB Opleidingen)
Inschrijving (via Academie voor Sportkader)
 

Tekst & foto's: KNBB/Rolf Sotboom

 

Biljart algemeen KNBB Opleiding
Volg ons online