Een nieuwe Biljartinstructeur A!

Dit weekend op het Bondsbureau, met liefst 8 cursisten

28 september 2017

Komende zaterdagmorgen begint op het Bondsbureau op Archimedesbaan 7 in Niewegein wederom een nieuwe opleiding Biljartinstructeur A.

 

 

Eerder deze week is op het Bondsbureau de oude biljarttafel (klein formaat) weggehaald, en vervangen door een matchtafel met nieuw laken, Iwan Simonis 300 Prestige. Dit mede om de cursisten in staat te stellen onder optimale omstandigheden de leerstof tot zich te nemen.

 

 

De Biljartinstructeur A opleiding staat net als vorige keren onder leiding van Lion de Leeuw. Lion kijkt met zeer veel plezier uit naar de start: "Ik ben zeer content dat we ditmaal liefst acht mensen hebben in de opleiding, een stuk meer dan vorige keer. Acht lijkt misschien niet veel, maar dat is het wel. Immers, de minimumeisen om deel te mogen nemen zijn niet gering - denk alleen maar aan het minimum moyenne van 11 voor libre. Hierdoor vallen bij voorbaat al veel mogelijk geinteresseerden af. Plus, voor veel spelers die dit niveau wel hebben, kan het best lastig zijn zich open te willen stellen voor een 'opleiding'. Dat acht spelers dit toch hebben gedaan, vind ik heel leuk."

 

 

De eerste Biljartinstructeur A bijeenkomst is zaterdagmorgen 30 september, de eerste van een totaal van vijf bijeenkomsten. De zesde bijeenkomst is de examendag; deze vindt plaats op zaterdag 5 november.

 

Informatie over Biljartinstructeur A (via KNBB Opleidingen)
Opleidingsdagen (via Academie voor Sportkader)
 

Tekst & foto's: Rolf Sotboom

 

Biljart algemeen KNBB Opleiding
Volg ons online
>