Eerste Senioren Spelen in Doetinchem

Laagdrempelig bewegen, denken, ontmoeten, meedoen en vooral samenzijn staan centraal op 24 en 25 september tijdens de Nationale Sportweek 2019

16 september 2019

In de Nationale Sportweek 2019 worden de 1e Achterhoekse Senioren Spelen georganiseerd. Hieraan doen niet alleen de sportverenigingen op Sportpark Bezelhorst mee, maar ook veel lokale en regionale verenigingen en/of organisaties. Het doel is om zoveel mogelijk senioren in beweging te brengen: er is voor ieder wat wils!

Naast de lichamelijke voordelen die sporten met zich meebrengt, kan het een leuke sociale bezigheid zijn. Bovendien helpt het om u lichamelijk en mentaal fitter te voelen. Er zijn veel verschillende manieren om in beweging te komen. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Kom dan naar de Senioren Spelen in Doetinchem!

 

 

Ruim aanbod

Maak kennis met een ruim aanbod aan sporten, onder andere: kegelen, schaken, bridge, biljarten, koersbal, bowls, tennis, walking voetbal, walking tafeltennis, walking rugby, voetgolf, meerkamp atletiek, wandelen, stadswandeling, sjoelen, jeu de boules, darts.

Speciaal voor deze gelegenheid is een mobiele biljarttafel geplaatst en is telkens een van de bestuurders van KNBB Vereniging Carambole aanwezig voor de nodige begeleiding.

Alles is gericht op de 55+ oudere, maar iedereen mag meedoen. Behalve stimuleren van lichamelijke en mentale fitheid is ook het tegengaan van eenzaamheid een belangrijk doel.

 

Programmaboekje (PDF)
Vooruitblik AD/de Gelderlander
Vooruitblik Gemeente Doetinchem
Facebook-pagina Seniorenspelen
 

Initiatieven Ouderen/senioren
Volg ons online