Geslaagd NK Driebanden Eerste Klasse in Heukelum

Titel naar ijzersterke Jos Houtman.

Een verslag van het organiserende BV de Pomerans

05 januari 2020

En weer een geslaagd toernooi bij BV de Pomerans! Ditmaal: het NK Driebanden klein eerste klasse.

 

 

Op de laatste dag van dit mooie evenement was het tot de laatste carambole spannend: drie spelers waren nog kandidaat voor de titel NK Driebanden eerste klasse.

 


 

Uiteindelijk was het Jos Houtman van BV N.H.D die zich Nederlands kampioen driebanden mag noemen, op de tweede plaats Stanley de Haas van BV de Jol, en op de derde plaats Albert Kuik van Biljartschool.nl.

 


 

Het hele weekend hing er een geweldige en sportieve sfeer in ons clubhuis. Vele toeschouwers wisten de weg naar het pittoreske Heukelum te vinden, sommige waren zelfs alle speeldagen aanwezig om hun favoriet te steunen en dat kan een biljarter zeker waarderen. Kortom: BV de Pomerans kan weer terug kijken op een zeer geslaagd evenement.

 

 

Dat lukt niet zonder vrijwilligers, daarom namens BV de Pomerans aan alle vrijwilligers, de barmedewerkers, de mensen van de keuken, de schrijvers en de wedstrijdleiding: heel veel dank voor jullie inzet dit weekend! En niet te vergeten de arbiters van ons District, de deelnemende spelers en de voorzitter van Betuwe/Veenendaal Dennis Wijers voor de prijsuitreiking en zijn lovende woorden naar de spelers, arbiters en onze vereniging. Heel hartelijk bedankt voor dit mooie weekend.

 


 

 

Tekst & foto's: Biljartvereniging de Pomerans

Eerste klasse/divisie NK
Volg ons online