Gezocht: verliefde 70+ stellen die gaan/willen trouwen

Warm en liefdevol programma met als motto: hoe gaaf is het om op latere leeftijd de liefde te vinden en te vieren?

Bent of kent u binnen of buiten uw directe biljartkring zo'n verliefd 70+ stel dat wil gaan trouwen, mail dan naar info@knbb.nl o.v.v. "70+"

24 november 2021

 

Voor een nog nieuw te ontwikkelen tv-programma zoekt Talpa naar verliefde 70+ stellen die gaan of willen trouwen, en die mogen worden gevolgd in aanloop naar hun grote dag.

Het programma, dat nu in de opstartfase zit, zal er alles aan doen om deze dag onvergetelijk te maken en hebben een fijn budget om te zorgen dat deze stellen hun dag zo kunnen invullen als zij dat zelf willen.  

Het moet voornamelijk een warm en liefdevol programma worden, want hoe gaaf is het om op latere leeftijd de liefde te vinden en te vieren?

De castingredacteur van dit programma, Coosje Smid (inderdaad: de dochter van Tijd voor Krijt ambassadeur en fervent biljartliefhebber Ernst Daniël Smid) heeft ons benaderd omdat ze weet dat binnen onze achterban best wat 70+ stellen zouden kunnen zitten die aan dit profiel voldoen. En wij als KNBB zouden het natuurlijk heel leuk vinden als in dit mooie progamma één of twee stellen zouden zitten die niet alleen liefde zouden voelen voor elkaar - maar ook nog eens voor het biljartspel. :)

Bent of kent u zo'n verliefd 70+ stel dat wil gaan trouwen, en heeft u binnen of buiten uw directe biljartkring een ouder verliefd stel voor wie dit programma op het lijft geschreven lijkt, mail naar info@knbb.nl o.v.v. "70+". U kunt ook direct mailen naar de casting van het programma: 70plusbruiloft@talpanetwork.com

 

Initiatieven Ouderen/senioren Televisie
Volg ons online