Gratis sparen met Quality Time: een update

Overzicht voordelen voor biljart-, pool- en snookerlokaliteiten van het spaarprogramma Quality Time

07 juni 2022

 

Op eerdere momenten hebben wij informatie geplaatst over de voordelen voor biljart-, pool- en snookerlokaliteiten van het spaarprogramma Quality Time. Zoals in dit artikel uit 2019, en in deze heropeningsactie uit 2021.

 

Wat is Quality Time?

QuaIity Time is een gratis programma voor organisaties die actief zijn binnen recreatie, vrijetijdsbesteding ofwel leisure. Er zijn nu 1.500 leisure locaties aangesloten bij Quality Time en zij profiteren dagelijks van de voordelen die Quality Time biedt.

 

Gratis sparen

Zo sparen zij door bepaalde merken in te kopen (zoals bijvoorbeeld Lay’s, Haribo en M&M’s) en daarmee bouwen ze een tegoed op dat ze kunnen verzilveren voor gratis productdozen. Gratis gespaard en dus 100% rendement.

 

Gratis tips, advies en materialen om het rendement van jouw verkooppunt te verhogen

Daarnaast geeft Quality Time tips, advies en materialen om het rendement van jouw verkooppunt te verhogen. Op een eenvoudige manier laten we je zien hoe je het assortiment het beste kunt samenstellen én presenteren. Daarvoor hebben we duidelijke presentatiematerialen ontwikkeld. Deze ontvang je helemaal gratis als je jouw Leisure outlet aanmeldt.

 

De voordelen van gratis inschrijven

Schrijf jouw biljart-, pool- of snookerlokaliteit gratis in via www.ikwilqualitytime.nl/aanmelden en krijg gratis:

  1. Toffe acties en mooie aanbiedingen van bekende en goedverkopende merken (een voorbeeld van een toffe actie vind je hier: www.eindelijkweerqualitytime.nl).
  2. Spaarpunten die je kunt verzilveren voor gratis productdozen van de deelnemende merken uit het spaarprogramma die je weer kunt verkopen = 100% rendement!
  3. Onze digitale nieuwsbrief met daarin:
  • Prijs- en presentatieadvies.
  • Assortimentsadvies.
  • Tips voor verkoopondersteunende materialen.
  • Succesverhalen om van te leren.

 

 

Meer weten? Neem contact op met Quality Time: 085-0290056 of info@ikwilqualitytime.nl.  

Biljartzalen Horeca Promotie/korting/gratis
Volg ons online