Informatie over overgang Ledenadministratie

In dit bericht informatie voor besturen van districten en secretarissen van verenigingen over de overgang van de ledenadministratie van Renflex (huidig) naar AllUnited Unify (per medio januari 2022). 

14 december 2021

 

Zoals eerder gecommuniceerd richting districten, gaat deze Ledenadministratie/dit CRM-systeem draaien op Unify. Zou u zich alvast willen inlezen over wat Unify precies is en welke voordelen dit biedt voor districten en verenigingen, dit ziet u hier. Op deze pagina en de toekomstige subpagina’s verschijnen vanaf de eerste of tweede week van januari 2022 (vanaf met moment dat inloggen in het nieuwe systeem voor u mogelijk is) uitgebreide handleidingen voor Unify, instructievideo’s voor inloggen, ledenlijsten en mutaties, en allerhande informatie om u stap voor stap mee te nemen in het nieuwe systeem. 

 

Overigens betekent dit niet dat u op korte termijn iets hoeft te ondernemen. Het betekent slechts dat vanaf vrijdag 17 december 16:00 uur door u geen mutaties meer kunnen worden verwerkt in de ledenadministratie van de KNBB (via Renflex).

 

Zou er toch een zeer belangrijke of spoedmutatie zijn die echt niet kan wachten, zoals overlijden, dan kunt u deze informatie sturen naar het mailadres van de Ledenadministratie la@knbb.nl o.v.v. “Mutatie” – en dan wordt deze mutatie handmatig door ons verwerkt.

Vanaf de eerste of tweede week van januari 2022 gaat de ledenadministratie/het CRM-systeem draaien op Unify. Alle benodigde informatie voor u om deze overgang soepel te laten verlopen zal dan beschikbaar zijn op https://www.knbb.nl/organisatie/ledenadministratie-unify en de toekomstige subpagina’s. En vanzelfsprekend zijn er ook volop hulpfuncties binnen Unify zelf, dat beschikt over een zeer uitgebreide en duidelijke handleiding die u stap voor stap meeneemt in het nieuwe systeem, en die zal zorgdragen voor een soepele overgang.

Wij hopen u met deze informatie tijdig en goed te hebben geïnformeerd. Wij wensen u en uw naasten alvast hele fijne feestdagen toe en een gezond en sportief 2022.

 

Met sportieve groet,

Namens besturen
Koninklijke Nederlandse Biljartbond en
KNBB Vereniging Carambole
 

Ledenadministratie
Debby Manders, Ruud Hudepohl, Ad Klijn

Digitalisering Districten KNBB
Volg ons online