Inspiratieavonden Rabo ClubSupport - meld je aan!

Rabo ClubSupport organiseert tussen 1 februari en 14 maart door het hele land verschillende inspiratieavonden. Ben je als clubbestuurder benieuwd welke ondersteuning ze je biljart-, pool- of snookerclub kunnen bieden? Kom dan langs bij een inspiratieavond bij jou in de buurt. Op de pagina Inspiratieavonden - Rabobank vind je alle avonden, ingedeeld per provincie.

26 januari 2024

Ze inspireren je niet alleen om aan de slag te gaan met de ambities van je club. Ook ontmoet je mede-clubbestuurders uit jouw regio en ga je in gesprek met clubondersteuners over jouw uitdagingen en hulpvragen.

Op de pagina Inspiratieavonden - Rabobank vind je alle avonden, ingedeeld per provincie. Hier kun je je ook aanmelden.

De inspiratieavonden vormen vaak het startpunt voor intensieve 1 op 1 begeleiding van clubs met Rabo ClubSupport. Voor clubs die niet bij de Rabobank bankieren zijn de avonden ook toegankelijk. Zij worden gewezen op de landelijke workshops (voor alle clubs, laatste twee weken van maart, info en inschrijving volgt), of als zij ook 1 op 1 ondersteuning nodig hebben, kijken we of dat via het Sportakkoord georganiseerd kan worden.

 

Nieuwe inzichten die je meteen kunt toepassen

Wat zijn de doelen, dromen en ambities van jouw club? Wil je meer leden werven, inzetten op verduurzaming van de accommodatie of juist een solide sponsorplan samenstellen? Groot of klein, wij vinden dat élke droom telt. Met Rabo ClubSupport Ondersteuning helpen we je om deze ambities waar te maken. Bezoek een inspiratieavond bij jou in de buurt en kom erachter wat Rabo ClubSupport voor jou kan betekenen.

 

Over Rabo ClubSupport

Clubs zijn onmisbaar. Daarom helpt Rabo ClubSupport alle sport- en cultuurverenigingen en -stichtingen in Nederland met kennis, netwerk en geld. Zo geeft de Rabobank als coöperatieve bank ieder jaar een deel van hun resultaat terug aan verenigingen. Daarnaast zetten ze hun kennis en netwerk in om clubs toekomstbestendiger te maken. Dit alles doen ze met hun partners NOC*NSF, LKCA, Kunstbende, Uniek Sporten en verschillende sportbonden. Samen helpen we clubs met het realiseren van hun ambities. Meer weten? Lees meer op www.raboclubsupport.nl.

Meer over Rabo ClubSupport leest u op deze pagina van de KNBB.

 

 

Tekst: Rabo ClubSupport
Bewerking: KNBB
Foto: Rechtenvrij via Unsplash

 

Biljartzalen/clubs/lokaliteiten Initiatieven Promotie/korting/gratis
Volg ons online