KONINGSDAG ACTIE VOOR SUPPORT EN SPEEL

Drie exemplaren van het boek over de zoektocht naar de uitvinder van de pomerans, prachtig beschreven door Cees Sprangers

27 april 2020

Weet u nog, deze recensie van het prachtige, onderzoekende, historische “Zoektocht naar (uitvinder van de pomerans) François Mingaud” van Cees Sprangers?

Om "Support en Speel" en daarmee de Nederlandse biljarthoreca volop te ondersteunen, heeft schrijver Cees Sprangers gratis drie exemplaren van dit bijzondere boek beschikbaar gesteld!

 

 

De eerste drie personen die minimaal €50 doneren via https://competitieveiling.nl/product/doneer-voor-de-biljarthoreca/ (zorg dat je naam en mailadres duidelijk invult, en zet bij Opmerkingen: Graag ontvang ik het boek van Cees Sprangers) ontvangen gratis thuisgestuurd een speciale gesigneerde versie van dit prachtige boek, met als tekst: BESTE ....,  NAMENS DE BILJARTHORECA IN NEDERLAND: DANK VOOR UW STEUN!

Doe jouw donatie via https://competitieveiling.nl/product/doneer-voor-de-biljarthoreca/, en plaats op KNBB Facebook of per mail “Ik heb gedoneerd!” Na bevestiging van jouw adresgegevens ontvang je dan thuis dit boek.

Alle stortingen minus verzendkosten komen volledig ten goede aan het Biljarthoreca Steunfonds.

 

De eerste drie stortingen van minimaal €50 voor Support en Speel ontvangen dit boek. KNBB maakt bekend als de boeken op zijn en de actie dus voorbij is.. Zou u hebben gestort en het boek blijkt niet meer beschikbaar, dan hebben wij voor u het boek "Het Tijdperk Blomdahl" van Bert van Manen, met dezelfde danktekst namens de horeca. Indien u niet wilt krijgt u op verzoek uw inleg teruggestort.

Biljarthistorie Coronavirus Promotie/korting/gratis
Volg ons online