Meld uw livestreams tijdig bij ons aan voor op knbb.nl/live

Om zoveel mogelijk livestreams op deze ene plek te hebben, is het van belang voor ons dat we weten als er iets zal worden uitgezonden, of op dat moment al wordt uitgezonden.

Stuur ons deze informatie dus tijdig toe!

14 mei 2023

Onlangs kondigden we de lancering van de nieuwe pagina www.knbb.nl/live aan met als mooi onderschrift: Alle livestreams te zien vanaf één plek.

Om inderdaad zoveel mogelijk livestreams op deze ene plek te hebben, is het van belang dat we tijdig weten als er iets zal worden uitgezonden, of op dat moment al wordt uitgezonden. Stuur ons deze informatie dus tijdig toe!

Om uw stream op onze pagina te krijgen, stuur de insluitcode naar rslotboom@knbb.nl of (nog beter) via Whatsapp naar 06-28789808. (Graag wel eerst zeggen wie u bent, en namens wie u de livestream stuurt.)

Het voordeel om uw livestream op de www.knbb.nl/live pagina te hebben? Het zorgt hoogstwaarschijnlijk voor meer bereik/meer exposure/meer traffic naar uw livestream. Immers, biljartliefhebbers zullen sneller knbb.nl/live weten te vinden dan uw mogelijk lokale of regionale biljartstream, en op deze wijze helpen wij gezamenlijk biljartliefhebbers richting de juiste plek te komen - en hopelijk richting een fijne uitzending. :)

Alvast dank!

 

KNBB Live/streaming
Volg ons online