Mooie initiatieven Biljartvereniging de Scholle in Beerzerveld

Organisatie Open Beerzerveldse Biljartkampioenschap en biljartclinic met Erik Vijverberg

19 januari 2023

Op onze website besteden we geregeld aandacht aan wat wij noemen ‘modelclubs’: clubs die in het algemeen belang voor het biljarten al hun leden hebben aangemeld, ook diegenen die geen competitie spelen*, clubs die met allerlei initiatieven proberen interessant te blijven voor hun huidige leden én tegelijkertijd nieuwe leden te werven.

Eén van die modelclubs is Biljartvereniging de Scholle in Beerzerveld. (Zie hier hun website en hier hun Facebook-pagina.) Ter promotie van de biljartsport en natuurlijk de werving van nieuwe leden organiseren zij dit jaar het "Open Beerzerveldse Biljartkampioenschap".  Het toernooi start op 18 april 2023 en zal naar verwachting zo'n 50 á 60 deelnemers omvatten.

 

 

Het gaat om wedstrijden in de spelsoort libre. Het toernooi is door BV de Scholle zo opgezet dat het laagdrempelig is, zodat ze iedereen kunnen enthousiasmeren om de biljartsport te beoefenen. Nieuwe leden voor hun vereniging zou een mooie bijvangst kunnen zijn!

Om het toernooi te kunnen volgen heeft men op Biljartpoint al een competitie aangemaakt, en om dit toernooi te ondersteunen heeft de KNBB promotiemateriaal beschikbaar gesteld.

 

 

Daarnaast organiseert BV de Scholle al volgende week, op vrijdagavond 27 januari 2023 vanaf 19:30, een biljartclinic met meervoudig kampioen Erik Vijverberg. Een verzekering een heerlijke avond, en van de prachtige biljartpatronen én technisch fraaie kunststoten waar Vijverberg om bekend staat.

Mooie initiatieven dus, die veel (ook potentiële) biljartliefhebbers in de regio zeker zullen aanspreken!

 

* Waarom het zo belangrijk is dat clubs al hun leden aanmelden, dus ook de niet-competitiespelende leden, leest u hier.

 

 

Tekst: KNBB
Posters + logo: BV de Scholle

 

Biljartzalen/clubs/lokaliteiten Initiatieven Leden/Lidmaatschap
Volg ons online