Nationale Finale Bekercompetitie Kader 2018-2019

Ereklassers en nationale toppers strijden op zondag 19 mei bij BV Jacobswoude in Woubrugge strijden om het nationale bekerkampioenschap

06 mei 2019

WOUBRUGGE - Biljartvereniging Jacobswoude ontvangt op zondag 19 mei vier kaderteams die voor het biljartseizoen 2018-2019 gaan strijden om het nationale bekerkampioenschap.

De bekercompetitie kader is in september begonnen met 44 teams. Via vier knock-out ronden blijven uiteindelijk vier teams over die de finale gaan spelen. Deze vier teams zijn: Kaderteam B.V. De Hoog / Van der Wilt uit Gouda, BC Maarland 1 uit Eijsden, De Pelikaan 1 uit Zutphen en MF-Vos Brock uit Bornerbroek.

Bij kader wordt het speelvlak onderverdeeld in vakken en binnen elk vak mogen er maar een beperkt aantal caramboles gemaakt worden zonder dat één van beide aanspeelballen het vlak verlaat.

 

 

Onder de deelnemers bevinden zich de ereklassers René Tull (Alphen aan den Rijn) en Michel van Silfhout (Dieren), maar ook andere nationale toppers als Robin Jonker (Enschedé) en Peter Haanen (Maastricht). Onze regio wordt naast René Tull ook vertegenwoordigd door Michael Wedema (Waddinxveen) en Ferry van Stralen (Alphen aan den Rijn). Voor hen maar ook voor de andere zeer begenadigde kadristen zou het natuurlijk fantastisch zijn als dit kampioenschap door u, aan de Bateweg 78a (achter de sporthal), 2481 AN Woubrugge bezocht gaat worden.

De wedstrijden beginnen zondag om 10.00 uur, einde wordt rond 18.00 uur verwacht.

De toegang is GRATIS.

Kijk voor meer informatie op www.bvjacobswoude.nl, de Facebook evenementspagina, of de evenementspagina van KVC.

Bekerfinale Kader
Volg ons online