Nieuwe Biljartinstructeurs A en B!

Cursusleider Lion de Leeuw: "Het was een erg geslaagde cursus"

28 november 2018

Afgelopen zaterdag is weer een nieuwe ronde cursussen Biljartinstructeur A en B, voor het eerst tegelijkertijd gehouden, met goed gevolg afgesloten. We kijken terug met de leider van cursus A, Lion de Leeuw.

"De sfeer was heel erg goed, en Piet Verschure en ik hebben respectievelijk de B en A groep gedaan. Bij tijd en wijlen ook samengevoegd, met name voor de praktijkzaken."

 

 

"De cursisten waren allemaal erg enthousiast; vooral de B cursisten waren zeer gedreven! Niveau van de cursisten was sowieso erg goed en zeer leerzame groep. Eén cursist heeft zelfs na afloop van de cursus aangegeven dat hij verder wilt als assistent bondstrainer in zijn regio."

"Naast dat zij het les geven nu heel anders benaderen, geven de geslaagden nu ook aan dat zij in hun eigen spel een sterke ontwikkeling hebben doorgemaakt en dan met name de visie hoe “beter te worden”, niet in eerste instantie de opzet van de cursus natuurlijk maar wel mooi meegenomen. Zeker is dat zij zich als trainer heel anders opstellen tegenover het gevraagde om een leerling naar een hoger niveau te tillen."

"Kortom: een erg geslaagde cursus!"

 

Cursus A en B instructeur. Vlnr Jan de Boer, Frans Koolen, Ben Gorter, Lion de Leeuw (instructeur), Nico Sandberg, René Broersen, Jacky van den Bergh, Roy van Raaij.
Foto: Piet Verschure

 

Carambole/libre Opleiding
Volg ons online