Ook komend seizoen teamcompetities via Biljartpoint

Langjarige samenwerking met nog een seizoen voortgezet

05 april 2019

Ook voor het seizoen 2019-2020 zullen de teamcompetities carambole en driebanden voor haar wedstrijdsoftware gebruik maken van Biljartpoint.

Hiermee wordt een langjarige samenwerking tussen de KNBB en Biljartpoint met nog een seizoen voortgezet.

 

 

Automatisering van de biljartsport is één van de belangrijkste vernieuwingen van de laatste jaren. Goede wedstrijdsoftware is belangrijk voor organisatie en spelers, en is daarmee één van de speerpunten van beleid bij zowel KNBB als KNBB Vereniging Carambole (KVC).

In een eerder stadium is door KVC al besloten om voor de persoonlijke kampioenschappen (PK’s) met ingang van volgend seizoen gebruik te maken van Biljartprof.

KVC-voorzitter Piet Verhaar: “We denken de wedstrijdsoftware met Biljartprof voor de PK’s en met Biljartpoint voor de teamcompetities voor het komende seizoen goed te hebben ingericht. Spelers verlangen hiernaar: ze willen snel en digitaal alle uitslagen en standen kunnen zien, liefst ook zoveel mogelijk jaren terug. We zullen ons ook in de toekomst blijvend inzetten om met kwalitatief goede wedstrijdsoftware zo goed mogelijk te voldoen aan de wensen van onze spelers.”

Carambole/libre Competitie Driebanden
Volg ons online