Overlijden Dirk van der Veen

Maandagochtend 9 januari bereikte ons het trieste bericht dat Dirk van der Veen is overleden. De meesten van ons zullen bekend zijn met het feit dat Dirk al geruime tijd vocht voor een betere gezondheid. Spijtig genoeg heeft hij de strijd verloren.

10 januari 2023

 

Dirk, welbekend als uitbater van Biljartschool Dirk van der Veen te Sneek, heeft zich jarenlang ingezet voor de biljartsport in Nederland, en in Friesland in het bijzonder. Zowel als actief lid maar ook als leraar van vele spelers en natuurlijk als gastheer in Sneek. Hij was altijd een grote steun voor het district, onze dank is groot.

Via zijn zoon Nico Beukema, hebben we vernomen dat vandaag de biljartschool gesloten is. Vanaf morgen is men van plan weer open te gaan. Zover we nu kunnen overzien heeft dit geen gevolgen voor geplande wedstrijden vanuit District Friesland. Mocht dit nu toch veranderen dan zullen wij hierover z.s.m. bericht doen.

Namens deze weg willen we vanuit alle leden en het bestuur van District Friesland ons medeleven betuigen en Nico, familie, vrienden en kennissen veel sterkte wensen in deze moeilijke dagen.

 

Het Bestuur KNBB District Friesland

 

 

Van deze plaats wensen de besturen, directie en medewerkers van de KNBB aan familie, vrienden en nabestaanden veel sterkte en kracht toe met het verwerken van dit verlies.

 

Districten Overlijden
Volg ons online