Proef de Sport: AH Sportactie op punt van beginnen

Leuk voor potentiële biljart-, pool- of snookerspelers om eens de keu ter hand te nemen, maar ook leuk voor de sportaanbieders om zo nieuwe leden te verwelkomen

11 september 2020

Vorige week schreven we dit stuk over de Sportactie, met als motto: Samen meer mensen aan het biljarten, poolen of snookeren krijgen en leden verwelkomen op de club. Wie wil dat niet?

Nu is het bijna zover!

 

 

Maandag 14 september start de sportactie ‘Proef de sport’! Hoe gaaf zou het zijn als onze sport in het sportaanbod en/of gemeente goed vertegenwoordigd is. Leuk voor potentiële biljart-, pool- of snookerspelers om eens de keu ter hand te nemen, maar ook leuk voor de sportaanbieders om zo nieuwe leden te verwelkomen! Neem alvast een kijkje want https://proefdesport.nl/ staat live! Dit helpt natuurlijk ook de clubs, want zo zien zij zelf direct hun eigen aanbod live staan! Als sportprofessional kan je tevens met de filters op bijvoorbeeld tot 25km afstand zien of er bij jou in de omgeving al sportaanbod is.

 

 

Kant-en-klare reminder voor deelnemende clubs of zalen

Via deze wetransferlink vind je tekst en beeldmateriaal om meer clubs te enthousiasmeren om aan de sportactie mee te doen. Dit is inclusief uitleg hoe zij zich kunnen aanmelden.

Deze link verloopt op 14 september, sla de documenten dus gelijk op.

 

 

#sportdoetietsmetje
#proefdesport

 

Tekst: KNBB/NOC*NSF
Beeldmateriaal: NOC*NSF

Biljartzalen Initiatieven NOC*NSF/Sportbonden
Volg ons online