Reserveren bij verenigingen mag weer

In dit artikel leggen we uit hoe 24Play jou als vereniging kan ondersteunen om weer open te gaan voor je leden

14 mei 2021

Het was lang wachten, maar de verenigingen mogen waarschijnlijk weer open. Vanaf 19 mei mag er weer met 2 mensen van 18 jaar of ouder, op anderhalve meter gespeeld worden bij binnensporten. Kinderen en jongeren tot en met 17 jaar mogen ook groepslessen volgen. Bekijk de actuele informatie in dit artikel.

In dit artikel leggen we uit hoe 24Play jou als vereniging kan ondersteunen om weer open te gaan voor je leden. 

 

 

Gratis reserveringssysteem voor verenigingen!

Met het reserveringssysteem van 24Play hopen we dat jij je leden weer verantwoord kunt gaan ontvangen. Middels het reserveringssysteem kun je veilig al je speeltafels- en/of borden beschikbaar stellen voor leden. En doordat er vooraf gereserveerd wordt, zijn de gegevens van personen die bij jou op de speellocatie komen al bekend en kun je eenvoudig en snel schakelen bij een eventuele corona besmetting.

 

Hoe werkt het reserveren?

Leden kunnen een speelplek bij jou reserveren middels de 24Play app of via jullie eigen unieke 24Play webpagina. Een reservering bij jouw speellocatie is dus zo gedaan. De webpagina link van jouw vereniging vind je in het reserveringsdashboard. De link naar elke reserveringspagina is als volgt opgebouwd:

www.24play.nl/locaties/[NAAM-LOCATIE]

 De naam in de link zal hetzelfde zijn als de naam die de locatie heeft in de 24Play app. Elke vereniging of horecagelegenheid heeft zo dus een unieke link, waar leden of gasten kunnen reserveren. In onderstaande animatie video laten wij zien hoe een lid of gast, een reservering via de 24Play app kan plaatsen bij jouw locatie:

 

Instellen van het dashboard

Voordat leden kunnen reserveren bij jouw locatie moet je de reserveringsmogelijkheden bij jouw vereniging in het 24Play dashboard instellen. Stuur ons een mail met je naam, naam van de vereniging en je e-mailadres van het SportID (24Play account), dan geven wij je zo snel mogelijk toegang tot het dashboard. Je kunt vervolgens zelf alle reserveringsinstellingen naar eigen wens invoeren.

 

In het dashboard kun je zelf instellen hoeveel speelplekken je locatie heeft en welke sport(en) op deze speelplekken gespeeld kunnen worden. Daarnaast kun je aangeven op welke dagen en tijdstippen gereserveerd kan worden. Andere instelmogelijkheden zijn:

  • De duur van een reservering;
  • Het minimaal of maximale aantal personen per reservering;
  • Het maximale aantal reserveringen die een lid achter elkaar mag maken.

Heb je vragen over hoe je de instellingen per speelplek kunt aanpassen? Neem dan eens een kijkje op www.24play.nl/veelgestelde-vragen. Kom je er toch nog niet helemaal uit? Stuur ons dan even een mailtje naar info@24play.nl.

 

 

Enthousiast geworden?

Wil jij als vereniging ook gebruik maken van het gratis 24Play reserveringssysteem? Stuur dan een mail naar info@24play.nl, dan geven wij je zo snel mogelijk toegang tot een beheerdersdashboard. Maak voordat je ons mailt vast een account aan in de 24Play app en een nieuwe speellocatie. Benoem je naam, de naam van je vereniging (of horecagelegenheid) en je e-mailadres van het SportID (24Play account) ook in de mail als je het reserveringssysteem aanvraagd.

 

Wil je meer weten over 24Play? Neem dan eens een kijkje op www.24Play.nl.  Of download de 24Play app in de App Store en Play Store.

Biljartzalen Inschrijven KNBB
Volg ons online