Succesvolle NK's Libre Dagbiljarten in Assen: Een fotoverslag

Lucas Heuvingh met overmacht de beste in eerste klasse, Rob Harthoorn duidelijk de sterkste in tweede klasse, Willem Baldé en Colin Meijers op moyenne winnaars in derde en vierde klasse

Een verslag, met dank aan Willem Baldé en Chris Koot. Foto’s: ABC’08 Assen

20 juni 2024

In Biljartcentrum Vredeveld te Assen werden op 13 juni de finales gespeeld in de 1e, 2e, 3e, en 4e klasse van het Dagbiljarten. 16 spelers uit de gewesten van Nederland namen het, vanaf 11 uur ‘s morgens, tegen elkaar op om te bepalen wie zich het komende jaar Nederlands Kampioen Dagbiljarten in hun klasse mag noemen.

De organisatie van dit landelijk evenement was in handen van de Asser Biljart Club 1908 i.s.m. de landelijke KNBB bond. 

Hoofdsponsor Univé ondersteunde de organisatie vanwege de belangrijke rol die Dagbiljarten speelt in het dagelijks welzijn van de beoefenaren van deze sport.

Voor het publiek was het NK 2024 Dagbiljarten gratis toegankelijk. En dat was te zien! Het was een drukbezochte en zeer gezellige dag.

  

Uiteindelijk was Lucas Heuvingh met overmacht de beste in eerste klasse, Rob Harthoorn duidelijk de sterkste in tweede klasse, en Willem Baldé en Colin Meijers waren op moyenne winnaars in derde en vierde klasse.

Aan alle kampioenen: van harte gefeliciteerd! En aan alle vrijwilligers: veel dank om deze dag tot zo’n succes te maken.

Onderstaand een kleine foto-impressie. Een compleet foto-overzicht vindt u hier. Alle overige info op de website Dagbiljarten Groningen-Drenthe.

  

Tekst: KNBB (deels uit Persbericht DBGD)
Met dank aan Willem Baldé en Chris Koot
Foto’s: ABC’08 Assen

Dagbiljarten NK
Volg ons online