Tijd voor Krijt 2.0 van start op vier nieuwe locaties

Wilt u spelen op één van de locaties? Meldt uzelf dan aan bij één van de contactpersonen, of loop in op één van de aangegeven momenten.

Wilt u als bij de KNBB aangesloten club of vereniging (GRATIS!) meedoen met Tijd voor Krijt? Stuur een berichtje naar info@knbb.nl o.v.v. "Tijd voor Krijt 2.0" of naar projectleider vanuit de KNBB Michel Hofstede: m.hofstede@knbb.nl

09 april 2024

 

Tijd voor Krijt 2.0 blijft stappen maken! Het succesvolle project vanuit de KNBB, met steun van het Ministerie van VWS, heeft als doel om op laagdrempelige en sociale wijze biljart aan te bieden bijvoorbeeld voor diegenen die al lang niet meer hebben gespeeld, of die een stap naar lidmaatschap van een biljartclub nog te groot vinden. Na de grootse opening in Amsterdam eerder dit jaar verspreidt de doorontwikkeling van dit project zich nu over het hele land.

De komende weken gaat Tijd voor Krijt van start op liefst vier nieuwe locaties in Den Helder, Amsterdam, Deventer en Wintelre.

U kunt vanaf komende week erbij zijn bij Pool & Dart Centre Den Helder (donderdag 18 april 19:30-21:00), en de week erna bij BV de Kimme Amsterdam (woensdag 24 april 10:00-12:00), BV De Voorstad - Biljartcentrum De Dam Deventer (donderdag 25 april 14:00-16:00) en Golf en Recreatiepark 't Caves Wintelre (vrijdag 26 april 20:00-22:00).

 

 

Wilt u spelen op één van de locaties?

Meldt uzelf dan aan bij één van de contactpersonen, of loop in op één van de aangegeven momenten. U bent welkom om alleen te komen, of samen met iemand. Een eigen keu meenemen mag, maar hoeft niet. Deelname is in alle gevallen gratis. Alle informatie over de vier nieuwe locaties vindt u onderaan dit artikel.

 

Wilt u als bij de KNBB aangesloten club of vereniging (GRATIS!) meedoen?

Stuur een berichtje naar info@knbb.nl o.v.v. "Tijd voor Krijt 2.0" of naar projectleider vanuit de KNBB Michel Hofstede: m.hofstede@knbb.nl

 

Voor wie is Tijd voor Krijt 2.0 – en waar verschilt het van Tijd voor Krijt 1.0?

Was Tijd voor Krijt in eerste instantie gericht op ouderen, om hen op geselecteerde locaties in het land te helpen laagdrempelig bij elkaar te komen onder het genot van een kop koffie, inmiddels is het project een nieuwe fase ingegaan. Tijd voor Krijt 2.0 betekent: gezelligheid en laagdrempeligheid voor biljarters van alle leeftijden, en waarbij mensen verzekerd zijn van een gezellig sociaal samenzijn en kunnen spelen op een fijne locatie.

Tijd voor Krijt 2.0 is overigens primair voor bij de KNBB aangesloten clubs en verenigingen, om beter in staat te zijn spelers binnen te halen die misschien al een tijdje zijn gestopt, en het wat spannend vinden om direct bij een club zich aan te melden/competitief te gaan spelen. Biljarters dus die vooral het eerst weer voorzichtig willen proberen, een beetje sociaal/recreatief, en als dat bevalt en gezellig is geleidelijk misschien weer in competitieverband - maar eerst laagdrempelig en gezellig, als lage instap.

 

Waarin helpt de KNBB/hoe worden clubs ontzorgd?

De KNBB helpt hierbij met materialen, is de openingsdag zelf aanwezig en helpt bij de planning van de vervolgdagen, en helpt bij wat Tijd voor Krijt overal oplevert: lokale en regionale publiciteit. Alle dingen dus die voor clubs en verenigingen soms wat moeilijk zijn, maar die kunnen helpen dat nieuwe en oude spelers de weg naar de biljartclub weer gaan vinden. Een medewerker, Michel Hofstede, is in dienst speciaal om voor onze clubs en verenigingen dit allemaal te helpen organiseren & stroomlijnen.

 

Hoe kan mijn club of vereniging meedoen?

Wilt  als bij de KNBB aangesloten club of vereniging (GRATIS!) meedoen? Stuur een berichtje naar info@knbb.nl o.v.v. "Tijd voor Krijt 2.0" of naar m.hofstede@knbb.nl (projectleider vanuit de KNBB). Geldt dus voor clubs en verenigingen in heel Nederland, en niet alleen gericht op ouderen maar op iedereen die op laagdrempelige wijze de instap naar het biljarten (weer) wil proberen.

 

Meer info over Tijd voor Krijt

Website Tijd voor Krijt
Alle voorgaande artikelen over Tijd voor Krijt op KNBB.nl

 

 

Alles over Tijd voor Krijt in Den Helder

  • Pool & Dart Centre Den Helder in samenwerking met de verenigingen Hermandad, Royal en SDS
  • Startdatum donderdag 18 april van 19.30 - 21.00 uur (richten zich ook op de nog werkende doelgroep)
  • Geen einddatum gecommuniceerd, minimaal 4x, gewoon inlopen
  • Contactpersoon: Charissa Beemsterboer info@pooldartcentre.nl (Den Helder) t.a.v. Charissa Beemsterboer - Biljarten - Tijd voor Krijt 2.0
  • Website: https://pooldartcentre.nl/

 

 

Alles over Tijd voor Krijt in Amsterdam

 

 

Alles over Tijd voor Krijt in Deventer

  • BV De Voorstad - Biljartcentrum De Dam Deventer
  • Startdatum donderdag 25 april van 14.00 - 16.00 uur 
  • Geen einddatum gecommuniceerd, minimaal 4x, gewoon inlopen
  • Contactpersoon: Carla Sodenkamp info@biljartdedam.nl (Deventer) t.a.v. Carla Sodenkamp - Biljarten - Tijd voor Krijt 2.0
  • Website: https://biljartdedam.nl/

 

 

Alles over Tijd voor Krijt in Wintelre

  • 't Caves - Golf en Recreatiepark 't Caves Wintelre
  • Startdatum vrijdag 26 april van 20.00 - 22.00 uur 
  • Geen einddatum gecommuniceerd, minimaal 4x, gewoon inlopen
  • Contactpersoon: Wilmy van Boxem info@hetcaves.nl (Wintelre) t.a.v. Wilmy van Boxem - Biljarten - Tijd voor Krijt 2.0
  • Website: https://hetcaves.nl/biljartvereniging/

 

 

Meer info over Tijd voor Krijt

Website Tijd voor Krijt
Alle voorgaande artikelen over Tijd voor Krijt op KNBB.nl
 

 

Tekst & foto’s: KNBB

Gezelligheid Laagdrempelig Tijd voor Krijt
Volg ons online