Tijd voor Krijt gratis beschikbaar voor KNBB clubs & verenigingen

Wil je als bij de KNBB aangesloten club of vereniging (GRATIS!) meedoen? Stuur een berichtje naar info@knbb.nl o.v.v. "Tijd voor Krijt 2.0" of naar projectleider vanuit de KNBB Michel Hofstede: m.hofstede@knbb.nl

13 februari 2024

Start Tijd voor Krijt 2.0 in Amsterdams bruin café, groots opgepakt door AT5

De opening van Tijd voor Krijt 2.0, het op laagdrempelige (en sociale) wijze biljart aanbieden bijvoorbeeld voor diegenen die al lang niet meer hebben gespeeld, is van start gegaan met een groot item op dé stadszender van Amsterdam AT5. (Uitgelicht op de homepage.) Dit omdat Tijd voor Krijt 2.0 haar vuurdoop had in een echt Amsterdams stadscafé.

 






 

Voor wie is Tijd voor Krijt 2.0 – en waar verschilt het van Tijd voor Krijt 1.0?

Was Tijd voor Krijt in eerste instantie gericht op ouderen, om hen op geselecteerde locaties in het land te helpen laagdrempelig bij elkaar te komen onder het genot van een kop koffie, inmiddels is het project een nieuwe fase ingegaan. Tijd voor Krijt 2.0 betekent: gezelligheid en laagdrempeligheid voor biljarters van alle leeftijden, en waarbij mensen verzekerd zijn van een gezellig sociaal samenzijn en kunnen spelen op een fijne locatie.

Tijd voor Krijt 2.0 is overigens primair voor bij de KNBB aangesloten clubs en verenigingen, om beter in staat te zijn spelers binnen te halen die misschien al een tijdje zijn gestopt, en het wat spannend vinden om direct bij een club zich aan te melden/competitief te gaan spelen. Biljarters dus die vooral het eerst weer voorzichtig willen proberen, een beetje sociaal/recreatief, en als dat bevalt en gezellig is geleidelijk misschien weer in competitieverband - maar eerst laagdrempelig en gezellig, als lage instap.

 


 

Waarin helpt de KNBB/hoe worden clubs ontzorgd?

De KNBB helpt hierbij met materialen, is de openingsdag zelf aanwezig en helpt bij de planning van de vervolgdagen, en helpt bij wat Tijd voor Krijt overal oplevert: lokale en regionale publiciteit. Alle dingen dus die voor clubs en verenigingen soms wat moeilijk zijn, maar die kunnen helpen dat nieuwe en oude spelers de weg naar de biljartclub weer gaan vinden. Een medewerker, Michel Hofstede, is in dienst speciaal om voor onze clubs en verenigingen dit allemaal te helpen organiseren & stroomlijnen.

 


 

Hoe kan mijn club of vereniging meedoen?

Wil je als bij de KNBB aangesloten club of vereniging (GRATIS!) meedoen? Stuur een berichtje naar info@knbb.nl o.v.v. "Tijd voor Krijt 2.0" of naar m.hofstede@knbb.nl (projectleider vanuit de KNBB). Geldt dus voor clubs en verenigingen in heel Nederland, en niet alleen gericht op ouderen maar op iedereen die op laagdrempelige wijze de instap naar het biljarten (weer) wil proberen.

 

 

Relevante links

Website Tijd voor Krijt
Alle voorgaande artikelen over Tijd voor Krijt op KNBB.nl
 

 

Tekst, foto’s en logo Tijd voor Krijt: KNBB

Biljartzalen/clubs/lokaliteiten Initiatieven Laagdrempelig
Volg ons online