Vakantieperiode KNBB t/m 28 augustus. Wat betekent dit?

Tussen 13 juli en 28 augustus is de KNBB vanwege vakantie van onze medewerkers minder frequent bereikbaar. We hebben de vakantieperiodes van medewerkers zodanig gespreid, dat u hiervan zo min mogelijk hinder ondervindt.

Websites en social media zullen wel worden bijgehouden in deze periode, en mails beantwoord, maar dit zal beperkter en mogelijk minder snel zijn dan gebruikelijk.

20 juli 2020

Na deze zowel spannende als inspannende coronaperiode, gaat voor ons als KNBB zo langzamerhand de normale bedrijfsvoering weer van start, zeker ook in relatie tot de start van de competities 2020-2021. Net als velen van u zullen ook wij weer wat willen opladen voor wat ongetwijfeld een volgepakt seizoen gaat worden met volop competities, kampioenschappen en projecten - alles natuurlijk op voorwaarde dat het coronavirus voldoende beheersbaar blijft.

Onze medewerkers gaan de komende periode proberen te genieten van wat welverdiende rust, om u in het nieuwe seizoen weer volop van dienst te kunnen zijn.

Vanzelfsprekend zijn wij ook in deze vakantieperiode t/m 28 augustus nog steeds bereikbaar, zij het iets minder snel/frequent dan normaal. Onderstaand alle aanpassingen.

Alvast voor een ieder van u: een heel fijne vakantie gewenst! Geniet, maar wel op een verantwoorde manier.

 

 

Aangepaste bereikbaarheid vanwege vakantie:

Tussen 13 juli en 28 augustus is de KNBB vanwege vakantie van onze medewerkers minder frequent bereikbaar. Wel hebben we de vakantieperiodes van medewerkers zodanig gespreid, dat u hiervan zo min mogelijk hinder ondervindt.

Websites en social media zullen wel worden bijgehouden in deze periode, en mails beantwoord, maar dit zal wel beperkter en mogelijk minder snel zijn dan gebruikelijk.

Voor dringende vragen kunt u contact opnemen met de KNBB via info@knbb.nl.

Debby (financien): maandag 13 t/m vrijdag 31 juli
Rolf (communicatie): maandag 20 juli t/m zondag 9 augustus
Willem (directeur): 10 t/m 28 augustus
Marja (ledenadministratie): vrijdag 21 t/m 28 augustus

 

Aangepaste bereikbaarheid vanwege corona:

Vanwege de coronacrisis geldt aangepaste bereikbaarheid van het Bondsbureau en van de werknemers.

In lijn met adviezen van RIVM en regering wordt thuis gewerkt; contacten graag bij voorkeur via mail. Telefonische bereikbaarheid is beperkt van 9:30 tot 12:45.

Deze aangepaste bereikbaarheid geldt in ieder geval t/m 28 augustus.

Zie: https://www.knbb.nl/nieuws/knbb-bondsbureau-dicht-tm-20-mei

 

Bondsbureau/Koepel KNBB
Volg ons online