Zeven personen geslaagd voor examen Arbiter-1

De kersverse arbiters-1 kregen uit handen van districtsvoorzitter Karel Swarts het certificaat Arbiter-1 en de daarbij behorende badge en KNBB zakdoek uitgereikt

19 juli 2016

Na 6 cursusdagen onder leiding van Johan Beaard, meldden zeven kandidaten zich op zaterdag 11 juni voor het examen Arbiter-1 in Sportfoyer De Hazelaar te Rosmalen.
Examinator Peter Boers legde de procedure uit van het schriftelijk theorie-examen.

Nadat alle kandidaten het theorie-examen met succes afgerond hadden werd de eerste ronde van het praktijk examen gespeeld. Hierna werd er genoten van een gezamenlijke lunch.
Vervolgens werd begonnen met het vervolg van het praktijk examen. Daarbij werd gespeeld in de spelsoorten libre door de voorspelers Anton Lopulalan en Carlo van der Doelen en driebanden klein door Henk Laudy en Theo Hendriks.

Examinator Peter Boers beoordeelde de kandidaten op zeer deskundige wijze.

Na het praktijkexamen werd de eindbeoordeling opgesteld met als resultaat alle 7 geslaagd. De kersverse arbiters-1 kregen uit handen van districtsvoorzitter Karel Swarts het certificaat Arbiter-1 en de daarbij behorende badge en KNBB zakdoek uitgereikt.

Docent Johan Beaard feliciteerde de geslaagden, bedankte de voorspelers voor hun bijdrage aan de cursus en het  examen. Tevens bedankt hij de uitbaters van Sportfoyer De Hazelaar Frank en Marco voor het beschikbaar stellen van het materiaal en Peter Boers voor het afnemen van het examen.

Allemaal van harte gefeliciteerd en heel veel succes en plezier aan de tafel!

Johan Beaard (Docent KNBB)

 

Vlnr: Peter Boers (examinator), Raoul Hulzink, Jan van Weert, Hélène Rust, Henk Laudy (voorspeler Driebanden), Johan Beaard(Docent), Jan Heuyerjans, Anton Lopulalan (voorspeler Libre), Carlo van der Doelen(voorspeler Libre) Frans Bosman, Frans Thijssen, Jeannette Riemslag(afgevaardigde Nijmegen), Theo Hendriks (voorspeler Driebanden) en Frans Falize.

Arbiters KVC Opleiding
Volg ons online