Alles over de Simonis Biljartlakens Landsfinale 2023

Vanaf 23 juni 2023 twee weken lang wederom een prachtig programma in Merwestein, met ditmaal als aanspreekpunt: Piet Verschure

22 februari 2023

Wederom in Sport- en Evenementencomplex Merwestein en volgens de in 2019 gelanceerde Landsfinale Nieuwe Stijl, belooft de Simonis Biljartlakens Landsfinale vanaf 23 juni 2023 opnieuw een mooi spektakel te worden.

Het programma mag er zijn, met de teams in A, B1, B2, C1, C2, C3, C4, dames beker, dagbiljarten libre teams en dagbiljarten driebanden teams. En, twee dagen zijn ingeroosterd voor collegabonden, de afsluitende vrijwilligersdag op zondag 2 juli is aangepast naar 40 tegen de klok, en de dag ervoor zijn enkele mooie events ingepland zoals Rolstoel en Open Jeugd.

Het aanspreekpunt van de organisatie is niet meer zoals voorgaande jaren Ruud Hudepohl (die met pensioen is gegaan), maar zal ditmaal in handen zijn van Piet Verschure, Portefeuillehouder Breedtesport van KVC. Vragen over de planning kunnen worden gestuurd naar Piet via: breedtesport@knbb-carambole.nl.

Om de Landsfinale 2023 tot een succes te maken, kunnen we alle hulp/handjes/vrijwilligers gebruiken! Bent of kent u iemand die op één of meerdere dagen wel iets zou willen bijdragen, meld u aan bij Piet, wederom via: breedtesport@knbb-carambole.nl.

Dank voor al jullie steun – en we hopen op een mooie Landsfinale.

 

Alle artikelen over de Landsfinale

 

 

Tekst: KNBB/Piet Verschure
Logo Landsfinale: KNBB

KVC Simonis Biljartlakens Landsfinale
Volg ons online