Overzicht uitstel competities districten

In meeste districten gaat competitieseizoen normaal van start. In dit artikel de districten die vanwege corona hebben gekozen voor uitstel.

21 september 2020

 

Begin augustus was een eerste district dat bekend maakte het begin van het competitieseizoen te zullen uitstellen vanwege Covid-19. Wij maakten dit bekend en gaven enige duiding in dit artikel.

Voorlopig gaat in de meeste districten het competitieseizoen normaal van start. In dit artikel de districten die vanwege corona hebben gekozen voor uitstel. Als er meer districten volgen, zullen die in dit artikel in de lijst worden geplaatst.

Het bondsbestuur roept alle districten op om, alvorens besluiten te nemen over uitstel van competities, dit te communiceren met de voorzitter van Carambole en het bondsbureau.

Zou een district hierin niet worden genoemd waar toch sprake is van uitstel, graag mailen naar info@knbb.nl o.v.v. "Districten".

 

In district De Duinstreek is de 1e helft van de Dagcompetitie van de CRBB uitgesteld tot (voorlopig) 1 januari 2021. Momenteel nog geen online link beschikbaar, maar zal t.z.t. te zien zijn op http://crbb.nl/.

 

Overige districten met uitstel:
Uitstel door District West-Brabant
Uitstel door District Midden-Holland
Uitstel door District Den Bosch
 

 

 

 

Competitie Coronavirus Districten
Volg ons online