Regionale ontmoetingen clubbestuurders

Bestuurders van clubs of verenigingen uit allerlei takken van sport met elkaar om de tafel voor uitwisseling & kennisdeling. Dus, ook voor bestuurders van biljartverenigingen!

Gefaciliteerd door NOC*NSF

31 januari 2018

In 2017 is door NOC*NSF een start gemaakt met het faciliteren van acht regionale ontmoetingen tussen clubbestuurders.

Inmiddels heeft de eerste ontmoeting plaatsgevonden in het Gelderse Twello. Dit is als een goede, eerste ontmoeting ervaren met veel uitwisseling en kennisdeling. Voor komend jaar staan er nog zeven op de planning. De eerste vijf zijn inmiddels bekend en deze willen we alvast delen.

 

Data regionale ontmoeting tussen clubbestuurders

Limburg (de Bengele, Nederweert) | 8 maart info & aanmelding

Groningen (stad Groningen) | 22 maart

Flevoland (Rabobank Flevoland, Lelystad) | 26 maart

Friesland (DDFK gemeenten) | 28 maart

Hellendoorn (Gemeentehuis in Nijverdal) | 9 april (o.v.) 

 

 

Wil jij als bestuurslid van een sportvereniging in gesprek met andere bestuurders over onderwerpen die belangrijk zijn voor de toekomst van jouw club? Vind jij het van belang om te werken aan de ontwikkeling van jouw bestuur én jezelf als bestuurder? En wil je je laten inspireren door bestuurders uit andere takken van sport en uit andere gemeenten? Ga dan naar de regionale ontmoeting in Limburg met Maurice Graef, of kies voor een andere regio later in het jaar.

 

Mogelijk dat dit interessant kan zijn voor districten - zo ja, geef deze informatie vooral door aan clubs en/of bestuurders. Individuele bestuurders van clubs of verenigingen kunnen natuurlijk ook zelf aanmelden.

Indien we meer informatie beschikbaar hebben over deze regionale ontmoetingen, zullen wij ze hier plaatsen.

Districten Initiatieven NOC*NSF/Sportbonden
Volg ons online