Speciale dag voor KBO-PCOB leden op Landsfinale

Op 3 juli 2023 is er op de Simonis Biljartlakens Landsfinale een dag speciaal voor de leden van seniorenorganisatie KBO-PCOB.

Gedurende de dag zijn er clinics, partijtjes, een finale en een workshop voor biljarters. Gezelligheid, actief en recreatief bezig zijn gaan hand in hand

05 juni 2023

Het zijn nogal wat mooie side events* dit jaar bij de Simonis Biljartlakens Landsfinale! Een event voor collegabonden, het Open NK Jeugd, Rolstoelbiljarten, een event voor Parkinsonpatiënten. Maar daar blijft het niet bij!

Op 3 juli 2023 is er een dag speciaal voor de leden van seniorenorganisatie KBO-PCOB. Gedurende de dag zijn er clinics, partijtjes, een finale en een workshop voor biljarters. Gezelligheid, actief en recreatief bezig zijn gaan hand in hand.

Bent of kent u iemand die lid is van KBO-PCOB, en lijkt deze dag u wel iets? Aanmelden kan tot 17 juni via www.knbb.nl/kbo-pcob, en u kunt een (al dan niet spelende) introducé meenemen.

Heeft u vragen? Stuur een mail naar dit e-mailadres: Landsfinale@knbb.nl.

 

 

Meer info over Landsfinale via KNBB
Meer info over de Simonis Biljartlakens Landsfinale via www.knbb.nl/landsfinale (alle artikelen) of www.knbb.nl/agenda/simonis-biljartlakens-landsfinale-2023 (agenda-item met alle info).
 

Meer info over KBO-PCOB dag op Landsfinale
KBO-PCOB heeft in haar meest recente magazine (gratis voor leden) een prachtig artikel geplaatst over de KBO-PCOB dag op de Landsfinale, gratis toegankelijk dus voor leden van KBO-PCOB. Meer informatie over dit magazine (en het lidmaatschap van KBO-PCOB) vindt u hier.

* Waarom eigenlijk alle side events?
Dit zijn over het algemeen evenementen om speciale doelgroepen te bedienen, om iets bijzonders te doen voor kwetsbare groepen, om te zorgen voor nieuwe aanwas, of om drempels te verlagen. Zoveel spelers spelen structureel buiten de KNBB, en denken misschien dat je bij de KNBB alleen maar competities zou kunnen spelen en niet ook recreatief, gewoon voor de gezelligheid. Door hen binnen te laten bij ons en niet deuren gesloten te houden willen wij banden versterken en laten zien wat wij (hopelijk) ook voor deze collegabonden en ouderen te bieden hebben.

 

Tekst, foto & logo: KNBB

KVC Senioren Simonis Biljartlakens Landsfinale
Volg ons online