Yvonne Bosselaar overleden

Online gedenkplaats aangemaakt voor aan blaaskanker overleden arbiter en ladyspeaker bij de Nederlandse Kampioenschappen VG-biljarten, begeleider biljartclub 1 en nog 5 en voorzitter Stichting Gehandicapt & Gezellig Sporten.

Een bericht door Dick van Egmond

29 april 2020

Wij kregen gisteren dit verdrietige bericht binnen van Dick van Egmond, één van de drijvende krachten achter het VG-biljarten in Nederland, over het overlijden van Yvonne Bosselaar.

Onderstaand zijn bericht.

 

 

Tot mijn spijt en met immens verdriet moet ik jullie vertellen dat mijn lieve vriendin Yvonne Bosselaar is overleden na ongeveer een jaar knokken tegen de vreselijke ziekte blaaskanker. (25 september 1957 – 26 april 2020).

Series van chemokuren (waar ze vreselijk beroerd van werd) en immunotherapie hebben niet mogen baten. Ze bleef tot het eind positief, wilde niets weten van “zielig gedoe”, zoals ze dat noemde en er kwam geen klacht over haar lippen. Ze zei: rouw niet om mijn afscheid, maar vier mijn leven. Haar kracht en positiviteit hebben mij geïmponeerd en geïnspireerd.

Yvonne is circa 20 jaar betrokken geweest bij het VG-biljarten, als arbiter en ladyspeaker bij de Nederlandse Kampioenschappen, als begeleider van biljartclub 1 en nog 5 en als voorzitter van Stichting Gehandicapt & Gezellig Sporten (SG&GS). Dingen die ze met hart en ziel deed.

Jouw herinnering(en) aan Yvonne, foto’s van haar of andere berichten kun je achterlaten in ons herinneringsdossier op www.memori.nl/gedenkplaats/yvonne-bosselaar/. Neem hier gerust een kijkje en laat een bericht achter.

We nemen vrijdag 1 mei in besloten kring afscheid van haar.

Binnenkort zal ook op de volgende website informatie hierover komen: www.vg-biljarten.nl

 

Hartelijke groeten,
Dick van Egmond.

Carambole/libre Gehandicapten/VG/Parkinson Overlijden
Volg ons online