Het Open 5-Ball Kampioenschap 2019 van Dalfsen

Alles over het jaarlijkse, laagdrempelige event in de Trefkoele

06 december 2019

DALFSEN - Iedereen kent het biljarten als de sport met de drie ballen. Maar er is meer. Sinds kort is het biljarten uitgebreid met een flitsende spelsoort: het 5-Ball.

 

 

Wat is 5-Ball
Flitsend en snel en met vijf gekleurde ballen in plaats van drie. Een spelvorm voor iedereen: jong en oud, groot en klein, man of vrouw. Het spel laat zich het beste omschrijven als een combinatie van biljarten en pool. De puntentelling is geleend van het darten.

 

Ook eens 5-ballen?
Voor de zesde keer organiseert biljartvereniging De Trefkoele het Open 5-Ball kampioenschap van Dalfsen. Dé gelegenheid om kennis te maken met deze jonge sport. Probeer het en maak kans om de zesde 5-Ball kampioen van Dalfsen te worden. Geen lid van een biljartvereniging? Geen probleem. Iedereen kan zich inschrijven, behalve spelers met een gemiddelde van 3.25 libre en hoger.

 

Schrijf je in

De poulewedstrijden worden gespeeld op dinsdag 17 en woensdag 18 december, zowel overdag als 's avonds. Voorkeur dagdeel kan bij inschrijving aangegeven worden! De finalewedstrijden worden gespeeld op vrijdagavond  20 december. Plaats van handeling: biljartaccommodatie De
Trefkoele+ in Dalfsen.

Het inschrijfgeld bedraagt  € 5,-- inclusief 1 kop koffie. Je speelt in een poule, dus altijd meer dan één partij. De partijen van een poule worden in één dagdeel afgewerkt. Heb je zelf geen keu? Geen probleem. Er staat een keu voor je klaar.

 

 

Inschrijven?

Opgeven kan tot 7 december 2019. Je kan het inschrijfformulier krijgen in het sportcafé van De Trefkoele +. Je kunt het ook hier downloaden, per mail opvragen bij evert.hulleman@planet.nl of telefonisch op nummer 06-20890698. Bij Evert kun je ook terecht voor overige vragen.

 

Uitnodiging 5-ball op briefpapier
Pouleindeling & programma
Speelschema
Spelregels Open 5-Ball Kampioenschap

 

Tekst & foto's: De Trefkoele/Evert Hulleman
 

5-Ball Laagdrempelig Recreatief
Volg ons online